MONTEUR DAK EN WANDBEPLATING

Monteur dak- en wandbeplating (m/v)

Fulltime


Je functie en werkzaamheden

In deze functie monteer je dak- en wandbeplating, voornamelijk in de industriesector. Denk hierbij aan autogarages zoals VW, Porsche en Audi, bouwmarkten zoals OBI, Hornbach, Toom en bijvoorbeeld Logistiekcentra zoals Dachser en Breuninger. Ieder project is anders en aan jou de taak om er iets moois van te maken!! Samen met vakkundige collega’s gaat dat zeker lukken.
Deze mooie projecten realiseren wij voornamelijk in Nederland en Duitsland.

Opleiding
Wij bieden je de mogelijkheid op onze kosten opgeleid te worden tot volwaardig Dak- en Wandmonteur. Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie en een stuk praktijk. De opgedane kennis kun je dus direct in de praktijk inzetten. Deze opleiding wordt uiteraard afgesloten met een certificaat.

Jouw profiel
Weet jij van aanpakken, heb jij er geen probleem mee om eventueel doordeweeks in de kost te zijn en heb je geen last van hoogtevrees? Aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende baan! Wanneer je daarnaast ervaring hebt met soortgelijke werkzaamheden, beschikt over een VCA-certificaat en over de basis kennis van de Duitse taal beschikt, is dat van voordeel. Dit zijn echter geen vereisten.

Wij bieden
Een uitdagende functie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf, dat wordt gekenmerkt door het werken in teamverband met vakkundige en gezellige collega’s en een platte organisatie. Naast een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden, heb je mogelijkheid om jezelf te ontwikkelenen krijg je veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het optimale resultaat te behalen.

 

Hebben wij je interesse gewekt?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

METAALBEWERKERS GEZOCHT

METAALBEWERKERS GEZOCHT

Adem jij metaal?

Kan jij ijzer met handen breken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaalindustrie?

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 • Kanten
 • (CNC) Frezen, kanten, draaien
 • Kort/lang draaien
 • Plaatwerken
 • TIG/MIG/MAG/RVS lasser

En alle andere vormen van metaalbewerking.

Ben jij die ijzervreter die wij zoeken? Meld je dan nu bij ons aan.

 

 • Fulltime (38/40 uur)
 • Regio Achterhoek en/of Twente
 • Goed salaris inclusief secundaire voorwaarden, marktconform CAO (leeftijd, kennis, kunde)

 

Wij hebben namelijk meerdere ijzers in het vuur. Men moet ijzer smeden als het heet is!

Medewerker wasserij in Varsseveld

Wie zijn wij?

Wij zijn een wasserij in de regio Achterhoek. Wij zijn de eerste keus van bedrijven wie hoge eisen stellen aan imago, veiligheid, hygiëne en netheid. Wij hebben meer dan 700 klanten zowel in Nederland als in heel Duitsland. Er is namelijk geen enkele wasserij met zo veel technische kennis in huis.

Jouw functie

Vind jij het geweldig om met je handen te werken en ben jij netjes en zorgvuldig? Dan hebben we een prachtkans voor je! Voor een bedrijf in Varsseveld zijn wij op zoek naar een gedreven nieuwe collega die zelfstandig te werk kan gaan.

Wat ga je allemaal doen?

-Verwerken van bedrijfskleding

-Kwaliteitscontroles uitvoeren

-Coderen van artikelen

-Samen stellen en inpakken inclusief de order voorbereidingen.

Je waarborgt te allen tijde de kwaliteit en je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Ook staat de Achterhoekse mentaliteit hier hoog in het vaandel. Naast dat wij streven naar perfecte kwaliteit vinden wij het erg belangrijk dat dit hand-in-hand gaat met een goede werksfeer. Wij hebben dan ook een erg gezellig team en daar zien wij jou graag tussen!

Nieuwsgierig en/of geïnteresseerd? Mail dan je CV of neem telefonisch contact met ons op.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

 • Flexibel inzetbaar
 • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag
 • Aanpakkersmentaliteit
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Om kunnen gaan met computers
 • Achterhoekse mentaliteit

 

Wat bieden wij jou?

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Werken in dagdiensten, 07.30 -16:0 uur
 • Een informele werksfeer met een open communicatie met korte lijnen
 • Marktconform salaris inclusief 13e maand
 • Leuke werkgever en collega’s.

Interesse?

32 of 40 uur beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Industrieel spuiter natlak in Oldenzaal

Industrieel spuiter (Oldenzaal)

Op de afdeling Productie komt in verband met uitbreiding een vacature vrij als Industrieel Spuiter. Samen met je team ben je als industrieel spuiter verantwoordelijk voor het conserveren en afmonteren van hijswerktuigen. Het gewicht van onze producten varieert van enkele kilo’s tot vele tonnen. Onze producten kunnen een hijsvermogen hebben tot wel 5000 ton, waar je als ervaren spuiter ook aan kunt werken. Daarnaast ben je allround inzetbaar binnen onze productieafdeling, waarmee het een afwisselende baan is.

Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn;

 • Voorbewerken van producten en onderdelen hiervan op basis van werkinstructies;
 • Conform vaste planning, doorlooptijd en instructies (werkorder en werkinstructies) conserveren van mechanische producten;
 • Meewerken aan klantprojecten conform tekening en project specifieke werkinstructies;
 • Gebruik maken van hulpmiddelen (o.a. bovenloopkraan en heftruck) om producten op een verantwoorde wijze te conserveren;
 • Het gereed melden van producten in het ERP systeem;
 • Controle van het eigen werk zoals de verflaag na het spuiten;
 • Het meewerken aan verbeteringen binnen het eigen werkgebied.

 

Profiel

Je hebt een MBO 2 of 3 opleiding Industrieel Spuiter afgerond of wilt een opleiding starten op basis van werken en leren.

Je hebt affiniteit met een technische productieomgeving. Je bent een zelfstarter, hebt teamgeest en bent kritisch naar jezelf en je omgeving en eist kwaliteit in de uitvoering van je werkzaamheden.

Je bent bekend met het verwerken van activiteiten in een computersysteem en werkt nauwkeurig.

Bij voorkeur heb je ervaring met een 2K airmix installatie en ben je in het bezit van een certificaat veilig hijsen en een actueel heftruck certificaat.

Als industrieel spuiter rapporteer je aan de voorman spuiterij.

 

Wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een informele bedrijfscultuur. Samenwerken, meedenken en meewerken aan nieuwe oplossingen zijn belangrijk.

Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en continu gestimuleerd, met volop mogelijkheden jezelf te ontplooien. We zijn trots op onze fijne werksfeer en de uitdaging die het werk ons biedt. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke groei, zodat je op de juiste manier met de organisatie meegroeit.

Onze organisatie

Wij zijn al ruim 25 jaar expert in ontwikkeling en productie van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staal kabelindustrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een nichemarkt

(in de segmenten Cargo Handling – Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging). Onze focus voor de komende jaren is internationale groei en het verhogen van de efficiency, waarbij kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan.

Plaatwerker in Winterswijk

Plaatwerker (winterswijk)

Jij komt te werken in ons moderne plaatwerkcentrum als plaatbewerker. Op deze afdeling worden allerlei conventionele en CNC-bewerkingen uitgevoerd. Je voert voor- en nabewerkingen uit aan het plaatwerk door middel van o.a. frezen, pemserten, persen, walsen, verzinken, boren en tappen.

Aan de hand van de tekening en de werkopdracht bereid je je werkzaamheden voor. Je verricht diverse controletaken en metingen. Je zorgt voor het (intern) verzendklaar maken van het product. En het administratief afhandelen van de order en kwaliteitskaart.

Geen dag gaat voor jou hetzelfde zijn, want er komen altijd verschillende producten langs die om verschillende bewerkingen vragen. Samen met jouw team zorg jij dat de bewerkingen in hoge kwaliteit en zeer nauwkeurig worden uitgevoerd.

Interview met een collega

“Het leuke aan werken bij ons bedrijf is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt bij het uitwerken van nieuwe producten. Het werk is elke dag weer erg uitdagend!”

M – Operator CNC Kantbank

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een enthousiaste, zeer leergierige of ervaren medewerker die het team handwerk kanten komt versterken. Daarbij is accuratesse het sleutelwoord. Je gaat zeer secuur en nauwkeurig te werk binnen ons bedrijf, dit is van essentieel belang om de hoge kwaliteitsnorm van onze producten te kunnen garanderen. Hierbij wordt naast de kerncompetentie kwaliteitsbewustzijn, ook van onze medewerkers verwacht dat zij kunnen ‘’samenwerken’’ en ieder zo zijn of haar verantwoordelijkheid draagt.

Heb jij al veel ervaring al plaatwerker, TOP! Mocht je nog geen ervaring hebben en/of een afgeronde opleiding in metaal- of productietechniek, geen probleem! Wij vinden het veel belangrijker dat je oprechte affiniteit met techniek en productie hebt. Wat wij aanvullend vragen is Mbo denkniveau en een goede persoonlijke instelling. Als je daarover beschikt, dan kunnen wij je (intern)opleiden.

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met metaal en productietechniek
 • Junior ervaring in productie is een pré, maar niet vereist
 • Machinekennis van CNC kantbanken is een pré, maar niet vereist

 

HET BEDRIJF

Ons bedrijf is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in de hightech industrie. Onze medewerkers beschikken daarbij over de modernste technieken en middelen. Wij zijn een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering.

WAAROM WERKEN BIJ ONS?

Wij zijn een zeer innovatieve en dynamische organisatie. Jij bevindt je als Plaatwerker midden in het productieproces, jij bent of wordt dus de expert in jouw vakgebied. Daarbij krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op verschillende vlakken. Wij maken een heel veel verschillende producten, waardoor jou dag nooit hetzelfde is. Je werkt in een ambitieuze werkomgeving en in een collegiaal team. Tenslotte kun je bij ons een marktconform salaris tegemoet zien, 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en collectieve verzekeringen.

Productiemedewerker assemblage M/V in Winterswijk

Wie zijn wij?

we zijn op zoek naar een collega assemblagemedewerker die ons helpt met het assembleren van de apparatuur.

Jouw functie

Als Assemblagemedewerker bij een bedrijf in Winterswijk ben jij samen met zo’n vijfentwintig andere
enthousiaste collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van onze luchtverwarmers
voor zowel de industriële, als de agrarische markt.
Onze productie is opgesplitst in verschillende assemblagelijnen. Elke assemblagelijn kent
verschillende werkstations. Op ieder werkstation worden andere handelingen uitgevoerd,
hierdoor is het assemblagewerk erg gevarieerd. De losse onderdelen die worden
gemonteerd vormen uiteindelijk een compleet eindproduct. Uiteraard is het jullie
gezamenlijke doel om iedere nieuwe werkdag weer kwalitatief goed werk af te leveren in
combinatie met de gewenste hoeveelheid.
Het leuke is dat je jouw afgeleverde werk straks kunt bewonderen bij bijvoorbeeld de
Obelink in Winterswijk. Deze vrijetijdsmarkt is een zowaar “Museum”. In
iedere nieuwe hal hangt weer een nieuwe generatie luchtverwarmers. Naast grote
bedrijfshallen, verwarmen onze industriële heaters ook complete showrooms, sporthallen
en magazijnen. Onze agrarische heaters verwarmen voornamelijk pluimveestallen en
tuinkassen.

Wat vragen wij?

Wat vragen we van jou?
• Je hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te assembleren/monteren.
• De juiste dosis motivatie! Dit vinden wij belangrijker dan ervaring, zolang je maar
“handig met je handen bent”.
• Je bent (bij voorkeur fulltime) beschikbaar in dagdienst van maandag t/m vrijdag.
• Kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn de
kerncompetenties die de medewerkers van dit Achterhoekse bedrijf uitdragen. Uiteraard
verwachten wij dat ook van jou.
• De laatste, maar zeker niet de minste: Je bent een echte aanpakker!
Kun je bij al deze bovenstaande punten een vinkje zetten en ben je in ieder geval tot aan
de bouwvakvakantie beschikbaar voor werk? Dan komen wij graag met jou in contact.

Opleiding en ervaring:

 • Een MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt enige ervaring in de machinebouw of apparatenbouw;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de metaalwereld;
 • Ook spreek je goed Nederlands
 • je bent gezellig

Wat bieden wij jou?

• Een leuke werkplek in de Achterhoek, bij een succesvolle en internationale
organisatie
• Maar liefst 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen op basis van de CAO Metalektro
• Vervroegde weekenden! Zo start jou weekend in de maanden april t/m juli op de
vrijdagen om 12.00 uur
• Een aantrekkelijk en bovengemiddeld salaris
• Indiensttreding als inleenkracht via het uitzendbureau waarbij de administratieve
afhandeling en salarisuitbetaling door hen wordt geregeld
• Een aantrekkelijke winstdelingsregeling, óók voor uitzendkrachten
• Werken bij een sociaal bedrijf met een collegiale, informele werksfeer en een
actieve personeelsvereniging

Interesse?

36 of 40 uur beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Expeditie medewerker in Winterswijk

Wie zijn wij?

Ben jij onze nieuwe expeditie medewerker die onze integrale topprojecten in goede banen gaat leiden? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw functie

Om onze klant verder te professionaliseren en ivm een aantal mooie orders zijn wij
op zoek naar een gedreven expeditie medewerker die affiniteit heeft met de meubelindustrie.
Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de overige
productie-afdelingen.
Ben je bekend met / geïnteresseerd in het demonteren, verpakken, inladen en het
administratief gereed melden van tafels? Zie je het als een uitdaging om er samen met je
collega`s voor te zorgen dat de tafels onze fabriek goed verpakt verlaten.
Kom dan eens een kijkje nemen in onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken
of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideeën.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

 •  Het zelfstandig bedienen van de verpakkingsmachine.
 • Scannen en boeken van productieorders.
 • Demonteren van tafels
 • Verpakken van tafels
 • Het bewaken van de kwaliteit.
 • Optioneel flexibel inzetbaar bij de opwerkerij en montage.

Wat bieden wij jou?

 • Werk je te midden van onze mooie producten in een geweldige fabriek. Onze eigen productie in Winterswijk is uniek en doet je de passie en kunde van onze vakmensen van zeer dichtbij
 • beleven. Krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.
 •  Een goede inwerkperiode met voldoende begeleiding van ervaren collega`s en de voormannen
 • Arbeidsvoorwaardelijk:
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals ruime ADV-dagen, kilometervergoeding).
 • Salaris nader overeen te komen o.b.v. ervaring en leeftijd.
 • Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse?

fulltime beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Machinaal houtbewerker in Winterswijk

Wie zijn wij?

Ben jij onze nieuwe bouwkundig teamleider die onze integrale topprojecten in goede banen gaat leiden? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw functie

Om onze klant verder te professionaliseren en ivm een aantal mooie orders zijn wij
op zoek naar een gedreven machinaal houtbewerker die affiniteit heeft met het bewerken
van hout. Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de overige
productie-afdelingen.
Ben je bekend met zagen, schaven, lijmen en frezen van zowel massief hout als
plaatmateriaal? Zie je het als een uitdaging om aan de hand van instructies en tekeningen op
van hoogwaardige materialen design tafels te vervaardigen.
Kom dan eens een kijkje nemen in onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken
of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideeën.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

 • Met een afgeronde opleiding tot Meubelmaker of Machinaal houtbewerker.
 • Met enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een
  productieomgeving.
 • Die het maken van kwalitatief hoogstaande producten hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Wat bieden wij jou?

 • Werk je te midden van onze mooie producten in een geweldige fabriek. Onze eigen productie
  in Winterswijk is uniek en doet je de passie en kunde van onze vakmensen van zeer dichtbij
  beleven.
 • Krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een goede inwerkperiode met voldoende begeleiding van ervaren collega`s en de
  voormannen.
  Arbeidsvoorwaardelijk
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals ruime ADV-dagen, kilometervergoeding).
 • Salaris nader overeen te komen o.b.v. ervaring en leeftijd.
 • Bij goed functioneren is er de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse?

fulltime beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bouwkundig teamleider in Groenlo

Wie zijn wij?

Ben jij onze nieuwe bouwkundig teamleider die onze integrale topprojecten in goede banen gaat leiden? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw functie

Als teamleider heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de realisatie van integrale projecten, anderzijds draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.

Als teamleider ben je samen met de installatie projectleider verantwoordelijk voor grote integrale utiliteitsprojecten (metname UAV-GC contracten), met een projectomvang van tussen de vijf tot dertig miljoen euro. Deze projecten worden opgepakt door een gedreven integraal projectteam. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert (bouw) kennis en je onderhoudt contacten met co-makers.

Door jouw manier van handelen creëer jij overzicht en ben je in control. Je anticipeer tijdig bij veranderende omstandigheden en speel je in op kansen. Jij bent de aanjager van het team op het bouwkundige en het proces gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren. Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaat gerichtheid zijn termen die jou op het lijf geschreven zijn. Bij ons wordt je uitgedaagd om met (creatieve en innovatieve) oplossingen te komen en wordt initiatief nemen zeer gewaardeerd.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de bouwtechniek
 • Ervaring met het leiden van bouwkundige utilitaire projecten
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré
 • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten te leiden

Wat bieden wij jou?

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer.
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, dat graag interdisciplinair met je samenwerkt.
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk  en we investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Interesse?

fulltime beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Projectleider installatie in Groenlo

Wie zijn wij?

Ben jij onze nieuwe Projectleider Installatietechniek E&W die onze integrale topprojecten in goede banen gaat leiden? Wil je ook werken bij een bedrijf dat wordt gedreven door een passie voor innovatie en echt integraal samenwerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw functie

Als Projectleider Installatietechniek E&W heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de realisatie van integrale projecten, anderzijds draag je bij aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Als Projectleider ben je samen met de bouwkundige teamleider verantwoordelijk voor grote integrale utiliteitsprojecten (UAV-GC contracten), met een projectomvang van tussen de vijf tot vijfentwintig miljoen euro. Je stimuleert collega’s in het nemen van verantwoordelijkheid, je levert (installatietechnische) kennis en je onderhoudt contacten met BINX-makers. Door jouw manier van handelen creëer jij overzicht en ben je in control. Hierdoor anticipeer je tijdig bij veranderende omstandigheden en speel je in op kansen. Jij bent de aanjager van het team op het installatietechnische gedeelte en motiveert het team om samen een topprestatie te leveren. Daadkracht, kwaliteitsgericht, natuurlijk leiderschap en resultaat gerichtheid zijn termen die jou op het lijf geschreven zijn. Bij ons wordt je uitgedaagd om met (creatieve en innovatieve) oplossingen te komen en wordt initiatief nemen zeer gewaardeerd.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de Installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek
 • Ervaring met het leiden van E&W projecten
 • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren is een must!
 • Kennis van de contractvorm UAV-GC is een pré
 • In staat zijn om op een vernieuwende (integrale) wijze projecten te leiden

Wat bieden wij jou?

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Natuurlijk bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij onderscheiden ons door de flexibiliteit, vrijheid en informele sfeer;
 • Er staat een professioneel, gezellig en gedreven team op je te wachten, die graag interdisciplinair met je samenwerkt;
 • Scholing en opleiding zijn ontzettend belangrijk en we investeren graag in jouw ontwikkeling;
 • We zijn op zoek naar permanente uitbreiding van ons team, na het eerste contract krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling.

Interesse?

fulltime beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stages