Productiemedewerker in Winterswijk+ C rijbewijs

Wie zijn wij?

we zijn op zoek naar een collega productie die ons helpt met het produceren van glas op maat.

Jouw functie

Vind jij het geweldig om met je handen te werken en ben jij netjes en zorgvuldig? Dan hebben we een prachtkans voor je! Voor een bedrijf in Winterswijk zijn wij op zoek naar een gedreven nieuwe collega die zelfstandig te werk kan gaan. Wat ga je allemaal doen? Voorbewerken, produceren, controleren, verpakken en gereed maken voor verzending van diverse (glas) producten. Je waarborgt ten allen tijden de kwaliteit en je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Het betreft een fulltime functie voor dé verf en glas groothandel van de regio, uit Winterswijk. Het omgaan met glas is voor jou geen probleem, jij weet van aanpakken. In opdracht van de klant snij jij elk soort glas op maat, mee gaan op klus komt ook geregeld voor.
Tijdens dit traject zal je ook je vrachtwagenrijbewijs C gaan halen, je uiteindelijke werkzaamheden zullen daarna allround gaan zijn met de nadruk op het bezorgen van glas en verfproducten.

Wat vragen wij?

Opleiding en ervaring:

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Enige kennis is mooi meegenomen, maar ook als leergierige mag je je aanmelden
  • Ook spreek je goed Nederlands, ben je representatief en correct

Wat bieden wij jou?

Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

  • Werken in dagdiensten, 07.30 -16:0 uur
  • Een informele werksfeer met een open communicatie met korte lijnen
  • Marktconform salaris
  • Leuke werkgever en collega’s.
  • Mogelijkheid tot het behalen van het C rijbewijs (vrachtwagen).

Interesse?

40 uur beschikbaar? laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stages