METAALBEWERKERS GEZOCHT

METAALBEWERKERS GEZOCHT

Adem jij metaal?

Kan jij ijzer met handen breken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaalindustrie?

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

 • Kanten
 • (CNC) Frezen, kanten, draaien
 • Kort/lang draaien
 • Plaatwerken
 • TIG/MIG/MAG/RVS lasser

En alle andere vormen van metaalbewerking.

Ben jij die ijzervreter die wij zoeken? Meld je dan nu bij ons aan.

 

 • Fulltime (38/40 uur)
 • Regio Achterhoek en/of Twente
 • Goed salaris inclusief secundaire voorwaarden, marktconform CAO (leeftijd, kennis, kunde)

 

Wij hebben namelijk meerdere ijzers in het vuur. Men moet ijzer smeden als het heet is!

Plaatwerker in Winterswijk

Plaatwerker (winterswijk)

Jij komt te werken in ons moderne plaatwerkcentrum als plaatbewerker. Op deze afdeling worden allerlei conventionele en CNC-bewerkingen uitgevoerd. Je voert voor- en nabewerkingen uit aan het plaatwerk door middel van o.a. frezen, pemserten, persen, walsen, verzinken, boren en tappen.

Aan de hand van de tekening en de werkopdracht bereid je je werkzaamheden voor. Je verricht diverse controletaken en metingen. Je zorgt voor het (intern) verzendklaar maken van het product. En het administratief afhandelen van de order en kwaliteitskaart.

Geen dag gaat voor jou hetzelfde zijn, want er komen altijd verschillende producten langs die om verschillende bewerkingen vragen. Samen met jouw team zorg jij dat de bewerkingen in hoge kwaliteit en zeer nauwkeurig worden uitgevoerd.

Interview met een collega

“Het leuke aan werken bij ons bedrijf is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt bij het uitwerken van nieuwe producten. Het werk is elke dag weer erg uitdagend!”

M – Operator CNC Kantbank

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een enthousiaste, zeer leergierige of ervaren medewerker die het team handwerk kanten komt versterken. Daarbij is accuratesse het sleutelwoord. Je gaat zeer secuur en nauwkeurig te werk binnen ons bedrijf, dit is van essentieel belang om de hoge kwaliteitsnorm van onze producten te kunnen garanderen. Hierbij wordt naast de kerncompetentie kwaliteitsbewustzijn, ook van onze medewerkers verwacht dat zij kunnen ‘’samenwerken’’ en ieder zo zijn of haar verantwoordelijkheid draagt.

Heb jij al veel ervaring al plaatwerker, TOP! Mocht je nog geen ervaring hebben en/of een afgeronde opleiding in metaal- of productietechniek, geen probleem! Wij vinden het veel belangrijker dat je oprechte affiniteit met techniek en productie hebt. Wat wij aanvullend vragen is Mbo denkniveau en een goede persoonlijke instelling. Als je daarover beschikt, dan kunnen wij je (intern)opleiden.

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met metaal en productietechniek
 • Junior ervaring in productie is een pré, maar niet vereist
 • Machinekennis van CNC kantbanken is een pré, maar niet vereist

 

HET BEDRIJF

Ons bedrijf is een toeleverancier van specialistisch plaatwerk. Onze vestiging in Winterswijk richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig plaatwerk voor klanten in de hightech industrie. Onze medewerkers beschikken daarbij over de modernste technieken en middelen. Wij zijn een absolute voorloper wat betreft het machinepark en digitalisering.

WAAROM WERKEN BIJ ONS?

Wij zijn een zeer innovatieve en dynamische organisatie. Jij bevindt je als Plaatwerker midden in het productieproces, jij bent of wordt dus de expert in jouw vakgebied. Daarbij krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op verschillende vlakken. Wij maken een heel veel verschillende producten, waardoor jou dag nooit hetzelfde is. Je werkt in een ambitieuze werkomgeving en in een collegiaal team. Tenslotte kun je bij ons een marktconform salaris tegemoet zien, 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en collectieve verzekeringen.

Stages